Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Németh Szilárd nem bír leállni

Németh Szilárd nem bír leállni

Szél Bernadett, az LMP társelnöke és pártja köztudottan a “Soros-terv” mellett van – mondta Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

A politikus azt mondta, kiderült (számára), hogy Szél Bernadett a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetője volt. “Azt hiszem minden egy irányba mutat, abba az irányba, hogy az LMP a Soros-tervet akarja végrehajtani, és benne vannak Soros-zsebében” – tette hozzá.

Úgy értékelt, a fentiek tükrében Szél Bernadett jelenléte a nemzetbiztonsági bizottság ülésén – ahol éppen a Stop Soros elnevezésű törvénycsomagot is tárgyalják – kockázatot jelent.

Németh Szilárd provokációnak nevezte, hogy a bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt levélben kér Soros Györgytől tájékoztatást az úgynevezett Soros-tervről. Úgy fogalmazott, az ellenzék megengedi magának, hogy az Országgyűlés “legfontosabb” bizottságában idegen érdekeket szolgáljanak a magyar érdekek helyett. (MTI)

Németh Szilárd vs. Szél Bernadett: mitől lehet valaki „nemzetbiztonsági kockázat”?

Németh Szilárd vs. Szél Bernadett: mitől lehet valaki „nemzetbiztonsági kockázat”? Utánajártunk, mit kell érteni az alatt, ha Németh Szilárd valakit nemzetbiztonsági kockázatnak minősít. És mi következik abból? Németh Szilárd szerint már nemcsak Szél Bernadett (LMP) jelent nemzetbiztonsági kockázatot a nemzetbiztonsági bizottságban.