Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Deutsch: Minden jót két whisky között, Lajos!

Deutsch: Minden jót két whisky között, Lajos!

A Hír Tv riportere kérdezte Deutsch Tamást arról, hogy nem érez-e ellentmondást abban, hogy itthon ő is támogatja a menekülteket segítő civil szervezetek elleni törvényt, de az Európai Parlamentben megszavazta a határozatot, amely azt mondja ki, hogy a civil szervezetekkel együtt kell dolgozni a menekültek érdekében.

 

A Fidesz EP-képviselője azt mondta, alig várta, hogy erről Simicska Lajos tévéjében beszélhessen. A kamerába nézve üzent a néhány éve még Fidesz-közeli üzletembernek:

„Minden jót kívánok két whisky között, Lajos ”

– mondta.

Ezután kijelentette, gyerekes az a piszkálódás, amit ezzel az üggyel kapcsolatban a sajtó művel. Mint mondta, fontos megérteni, hogy az említett határozat a nőkről, a nemek közötti esélyegyenlőségről és az éghajlati igazságosságról szólt.

Szerinte különbséget kell tenni Soros György az illegális bevándorlást elősegítő, álcivil szervezetei, és a menekülteket segítő szervezetek között.