Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Balatonban is keresik VV Fannit

A Balatonban is keresik VV Fannit

A Balatonban és a Sió-csatornában is keresik a rendőrök VV Fanni holttestét ­­– tudta meg a Zoom.hu. Egyelőre nem tudni, hogy a valóságshow-szereplő feltételezett gyilkosa hol szabadult meg a lány földi maradványaitól.

Információink szerint a rendőrök számos kamerafelvételt beszereztek. A Marina-parton készített videókon látszik, amint Fanni feltétezett gyilkosa, B. László autója hátsó ülésére tette az eszméletlen lányt.

A Zoom.hu úgy tudja, a rendőrök beszereztek autópályakamera-felvételeket is, amelyekből a többi közt kiderült, hogy a férfi bérelt Citroënjével Siófokra hajtott.

B. László ott megállt egy, a családja tulajdonában lévő háznál. Helyi kamerafelvételeken látszik, hogy a férfi alig pár percet tartózkodott a házban, ez idő alatt átöltözött, felvett egy anorákot. Ekkor azonban a lány már nem volt a hátsó ülésen.

B. László bérelt autójának csomagtartójában pár nappal VV Fanni eltűnése után nagy mennyiségű vért találtak a nyomozók. Az azonban még rejtély, hogy a férfi mikor rakta át a nőt a hátsó ülésről a csomagtartóba, illetve onnan hova rejtette a lányt.

Siófok után a feltételezett gyilkos kocsijával Dunaújvárosba ment, majd másnap visszavitte az autót a szalonba, amely egyik ismerőséé volt. A szalon melletti autómosóban vették észre a nagy mennyiségű vért, de senki nem gondolt gyilkosságra. B. azt mondta, elütött egy szarvast, azért véres a kocsi.

A prostituáltként dolgozó 24 éves Novozánszki Fanni tavaly év végén tűnt el Marina-parti lakásából. Édesanyja kezdte el keresni, miután nem érte el telefonon. A lakásában megtalálta két kiskutyáját és a villany is égett a nappaliban. A rendőröknek már az első pillanatban gyanús volt a lány eltűnése. Néhány nappal később őrizetbe vettek egy dunaújvárosi férfit, aki kapcsolatban állt a lánnyal. A férfi ezidáig nem árulta el, hol van a lány holtteste.

VV Fanni gyilkosságának ügyében január 28-án zárul a nyomozás, de a vizsgálatot biztosan meghosszabbítják. Akár két évig is folytatódhat a kutakodás a holtteste után, ahogy B. László előzetes letartóztatása is eltarthat a gyanúsítás napjától számolt 48 hónapig. Korábban már kiderült, nem tarthatják a végtelenségig előzetesben a férfit. Több volt gyilkossági nyomozó is beszélt a Zoom.hu-nak, szerintük, ha záros időn belül nem kerül elő a lány holtteste, el kell engedni B. Lászlót.