Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bébibumm, parkolás, felvilágosító Istenes Bence – A nagy bulvárszemle

Bébibumm, parkolás, felvilágosító Istenes Bence – A nagy bulvárszemle
  • Egy állambiztonsági lista szerint az 1970-es években szoros kapcsolatban állt a katonai felderítéssel, és jelenthetett is Bochkor Gábor édesapja, Bochkor Jenő. Az biztos, hogy nem ügynök volt. (via Bors)
  • Hát ez aztán az őrület: a legendás akcentusával hódító rádiós műsorvezető és DJ, Cookynak is most született gyereke fiatal asszonyától, és annak a Tabáni Istvánnak is, aki arról híres, hogy egyszer még nagyon régen megnyerte a Csillag születik című tehetségkutatót. A Bors már el is nevezte a jelenséget bébibummnak, utalva arra, hogy most ugyebár elég sok gyerek születik a magyar celebvilágban.
  • Parkolási balhéba keveredett Nagy Bandó András, aki megleckéztetett egy másik parkolót azzal, hogy teljesen ráállt autójával. Szerinte a másik parkoló rendszeresen több autó helyét foglalja el. Leírnám hosszabban is a történetet, de sajnos nem érdekes. (via Blikk)
  • Istenes Bence megkapta Instagramon a Nagybetűs Műbalhét: családi fotót posztolt ki, amin gyereke és felesége is meztelen volt, természtesen a 18+-os részeket egyáltalán nem lehetett látni, de ketten mégis úgy érezték, hogy ilyet nem illik csinálni. Erre lépett a Bors, és jól felhívta Istenest. “Az, hogy valaki a gyerekével együtt fürdik, miért lenne abnormális? Vannak olyanok, akik kiskorukban egyszer sem fürödtek együtt a szüleikkel? A gyerekem nem láthat meztelenül? Nátán már most tudja, mi az a kuki meg a nuni, és nyilván 18 éves korában már nem fogunk közösen fürdeni” – háborodott fel kissé Istenes. Huh!