Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lemond Molnár Gyula, ha az MSZP-Párbeszéd nem nyeri meg a választást

Lemond Molnár Gyula, ha az MSZP-Párbeszéd nem nyeri meg a választást

Lemond pártelnöki tisztségéről Molnár Gyula, ha az áprilisi országgyűlési választásokon nem nyer az MSZP-Párbeszéd szövetség – jelentette be az MSZP elnöke az EchoTV Mérleg című műsorában.

“Ha nem lesz sikeres az összefogás, le fogom vonni a személyi konzekvenciákat”

– fogalmazott, hozzátéve ugyanakkor, hogy egyelőre nem a lemondó-, hanem a másik beszédén dolgozik többet. Molnár szerint a parlamentbe jutáshoz szükséges 10 százalék megszerzése nem kockázatos, sőt akár a 20 százalék elérését is reálisnak látja áprilisban.

“Nagyon elszántak vagyunk (Karácsony Gergellyel – szerk.), azt látjuk, hogy az emberek, akikkel találkozunk, jól fogadják, és egy nyilvánvalóan más politikai alternatíva lesz:

háború helyett béke.”

Molnár megismételte: nyitottak – elsősorban – az LMP-vel való tárgyalásokra, a DK-val való együttműködést “meg nem támadási szerződésnek” nevezte, az Együtt-tel azonban már egészen biztosan nem lesz megállapodás.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető.