Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Lemondott a maszturbálós videóval lebukó tanár Romániában

Lemondott a maszturbálós videóval lebukó tanár Romániában

Büntetőeljárást indítottak a kiskapusi Nicolae Teclu Technológiai Líceum egyik vallástanára, Adrian Circa atya ellen, miután kiderült, hogy a paptanár az egyik óráján végzett önkielégítést, amit a diákjai videóra is vettek.

Amikor kiderült a dolog, akkor a tanár lemondott, de addigra már késő volt.

A videót egy diáklány készítette, aki először az osztályfőnökénél jelentette a dolgot, de az nem tett semmit. Ezért az egyik diák apja rendőrségi feljelentést tett, így indult el a nyomozás az ügyben.

Liviu Pop oktatási miniszter azt mondta, a tanfelügyelőség is vizsgálatot indított, de nemcsak a tanár viselkedése miatt, hanem az igazgató felelősségének tisztázása érdekében is.

(HVG/TransIndex)