Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Pénzéért ölhették meg VV Fannit

Pénzéért ölhették meg VV Fannit

A korábbi valóságshow-szereplő, a november óta eltűnt VV Fanni ügyét aktívan követő Blikk arról cikkezett szerdán, hogy a 24 éves nőnek pénzügyek miatt kellett meghalnia.

Eddig nem lehetett tudni, hogy mi volt a gyilkossággal gyanúsított, előzetesben ülő dunaújvárosi férfi indítéka. Korábban felvetődött, hogy féltékenység áll a tragédia hátterében, most azonban egy informátor és VV Fanni családja is azt állítja, az eltűnt és feltehetően már halott nőnek milliói voltak.

Egy informátor elárulta a Blikknek, hogy Fanni eltűnése után, a helyszínelés során a rendőrök több millió forint készpénzt találtak a lány lakásában. A bennfentes szerint Fannitól kölcsönt kért a gyanúsított, a lány pedig egy ideig azt tervezte, hogy odaadja a kért összeget a férfinak, ám valamiért meggondolhatta magát. Azon a végzetes november 20-i napon ezért a pénzért mehetett a férfi, aki szerette a sok pénzt, a drága autókat.

“Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak. Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot. Még mondta is nekem, de azt már nem, hogy m­iért” – mondta a Blikknek Fanni édesanyja, Kati. “Attól tartok, hogy nyereségvágyból elkövetett gyilkosság történhetett” – nyilatkozta szűkszavúan dr. Lichy József, a család jogi képviselője.

VV Fanni holttestét azonban majdnem két hónappal eltűnése után sem találták meg.