Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egyre röhejesebb a Fradi és 19 éves játékosának vitája

Egyre röhejesebb a Fradi és 19 éves játékosának vitája

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a fél szezonon át tartó kapcsolat nem a legszebb emlékként fog bevonulni a Fradi és Joseph Paintsil emlékezetébe sem: bár a hét elején még minden attól zengett, hogy ő rúgta az év legszebb magyarországi gólját, előbb jött a hír róla, hogy a játékos maláriás, majd a Fradi kezdte el pedzegetni, hogy talán nem is betegségről van szó, hanem arról, hogy a játékos szerződése ellenére eligazolna a belga Genkhez. A játékos oldaláról eddig nem érkezett reakció, de most a menedzsere szállt be a vitába.

Szerinte először is tiszteletlen ügyfelével az FTC, másodszor pedig titokban szerződésmódosítást követtek el: Emmanuel Gyasi szerint a Fradi nem épített bele a játékos szerződésébe egy fontos pontot, méghozzá a játékos fizettségével kapcsolatosat, amely a német állítása szerint úgy szólt, hogy a labdarúgó bérét automatikusan növelik, ha öt meccsen pályára lép a zöld-fehéreknél. Gyasi szerint erről bár szóban megegyeztek a felek, a záradék mégsem került be Paintsil szerződésébe.

Az biztos, hogy a játékosnak már papíron Budapesten kéne lennie és készülnie a csapattal, ennek ellenére még nem került elő.

A Fradi óriásit bukhat a 19 éves ghánain: papíron opciós joga van Paintsil megvásárlására, de ha ezt nem tudja érvényesíteni, akkor pénzt se keres azon, hogy pár hónapig itt állomásozott.