Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Trump egy pornószínésznővel szórakoztathatta magát a gyereke születése után

Trump egy pornószínésznővel szórakoztathatta magát a gyereke születése után

Kellemetlen történetet közölt az amerikai elnökről a The Wall Street Journal, amiben azt állítják, hogy Donald Trump még 2006 nyarán, pár hónappal azután, hogy megszületett a fia Barron William Trump, valamint másfél évvel a Melania Trumppal kötött házassága után, egy hotelben szórakozott egy Stormy Daniels nevű pornószínésznővel. A szórakozás természetesen szexuális jellegű volt, de ennek a részleteiről nem sokat tudni, mert az elnökválasztási hajrában még 2016-ban potom 130 ezer dollárért (33 millió forint) vették meg Trumphoz közeli körök Daniels hallgatását, így a pornós nem mesélte el a történteket, de így is kiderült a sztori, ahogy az is, hogy pénzért hallgat Daniels.

Trump ügyvédje és egyben az állítólagos kifizetést menedzselő személy, Michael Cohen azt nyilatkozta, hogy ez a történet 2011 óta többször felbukkant már, és kategorikusan tagadják, hogy történt volna szexuális kapcsolat. A 130 ezer dolláros hallgatási díjról viszont nem nyilatkozott az ügyvéd.

A napokban megszólalt viszont egy másik pornószínésznő, Alana Evans, aki azt mondja, Trump őt is a hotelbe próbálta csábítani. „Stormy négyszer vagy ötször hívott, az utolsó kettőnél Donald [Trump] társaságában volt, és hallottam, ahogy a háttérből üzen nekem: «Ó, ne már, Alana, szórakozzunk kicsit! Szórakozzunk! Gyere bulizni, várunk rád!»” – mondta a pornószínésznő, Alana Evans.

Nem ment át Trumpékhoz, másnap viszont felhívta Danielst, hogy megkérdezze, mi volt ez az egész előző nap. „Azt mondta: «Annyit elmondhatok: Donalddal kötöttem ki a hotelszobájában. Képzeld el, ahogy a hotelszobájában a kis alsógatyájában». Én meg: «Ó, hát azt nem igazán akarom!». Aztán azt mondta, hogy [Trump] felajánlotta neki, hogy ad kulcsokat a floridai házához, erre én: «Wow, jó kis este lehetett», és ez volt az utolsó alkalom, hogy erről beszéltünk” – mondta Evans.

(Slate)