Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Komáromi Zoltán kilép az Együttből

Komáromi Zoltán kilép az Együttből

Kilépett az Együttből Komáromi Zoltán, a párt egészségügyi szakpolitikusa – értesült a Zoom.hu A politikus lapunknak telefonon megerősítette a hírt, és azzal indokolta, hogy véleménye szerint a vezetés, különösen Szigetvári Viktor miniszterelnök-jelölt rossz irányba viszi a pártot.

Komáromi Zoltán már a küldöttgyűlés előtt megfogalmazta kilépését, de ezt a szombati találkozón, személyesen akarta közölni a küldöttekkel. Bár többen marasztalták, döntése végleges,

a jövőben függetlenként akar tenni a demokratikus ellenzékért.

„Jelenleg az Együtt túlélését sem látom. Egyedül maradtunk, és a többi párttal sem jó a viszonyunk, ezzel én nem tudok azonosulni. Azzal sem értek egyet, hogy egy egyszázalékos párt miniszterelnök-jelöltet állítson, de még több más apró dolog is összejött, ami miatt így döntöttem” – tette hozzá.

Komáromi hozzátette: az egészségügyi programot, amin eddig dolgozott, valamennyi párt elfogadta, az Együtt mégsem kezeli prioritásként, pedig azt most lehetne megvalósítani, később az egészségügy ilyen mértékű átalakítása miatt már nem lesz rá esély.