Megszólalt a babagyilkossággal gyanúsított pásztói nő párja

Megszólalt a babagyilkossággal gyanúsított pásztói nő párja

Kitart gyermekgyilkos párja mellett M. János, a férfi azt állítja, bármilyen borzalmakkal is gyanúsítják a nőt, még van remény a megbocsátásra.

„Nem ilyennek ismertem meg Mónikát, aki a szóbeszéddel ellentétben egy iskolázott nő, és soha nem verte a gyerekeit. Nem védeni akarom, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ilyenre képes. Kilenc éve vagyunk együtt, szeretem őt még most is. Nem védeni akarom, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ilyenre képes. Kilenc éve vagyunk együtt, szeretem őt még most is. Bár sokkol, amiket mondanak róla, de nem tartom kizártnak, hogy megbocsátok neki. Igaz, hogy voltak vitáink, veszekedtünk, de minden kapcsolat ilyen. Én sosem hagytam el őket, ő pedig a gyerekeim anyja. Nem tudom, volt-e szeretője, nem tudom elhinni, hogy ez igaz. Móni előző kapcsolatából is van egy gyerek, akit együtt nevelünk. Ő kérdezte, hogy mi történt. Azt mondtam neki, hogy az anyukája rosszat csinált és elvitték a rendőrök. Sírt, de sikerült megnyugtatnom.”

– nyilatkozta a férfi a Blikknek.

H. Mónika tette egy országot sokkolt, a pásztói nő, miután a 37. hétre megszülte negyedik gyermekét, megölte a picit, majd a gyanú szerint fel is darabolta. A csecsemőt a kukák közé rejtette, a baba fejét egy kutya találta meg, amelynek gazdája azonnal értesítette a rendőrséget. A helybéliek szerint a gyerek nem Mónika párjától, hanem a szeretőjétől fogant.