Huszti Szabolcs havi 20 milliót keres a Videotonnál – A nagy bulvárszemle

Huszti Szabolcs havi 20 milliót keres a Videotonnál – A nagy bulvárszemle
  • Ambrus “Viszkis” Attila 50 éves, de szeretne még gyereket. (via Bors)
  • Négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándorra (69) az ügyészség – tudta meg a Blikk. Osztert másik hat vádlottal együtt befolyással üzérkedéssel vádolják. A szerdai tárgyalási napon elhangzott az ügyészi perbeszéd, amelyben az összes vádlottra letöltendő börtönbüntetést kértek, a színészre közel öt évet, ez a szigorú indítvány mindenkit meglepett. A vád szerint ügy elsőrendű vádlottjának azt ígérték, elintézik az ellene folyó eljárás enyhítését, ezért pedig több tízmillió forintot kértek tőle. Oszter állítása szerint ő semmit nem tudott erről az ügyről, egy filmrendező kereste meg, hogy dolgozzanak együtt egy történelmi filmen, az ő neve csak ennek a filmnek kapcsán vetődhetett fel.
  • A Bors szerint havi 20 millió forintot fog keresni Huszti Szabolcs. A focista tegnap igazolt hivatalosan is a Videotonba Kínából.
  • Wossala Rozinának annyira fájt elvesztett tejfogának helye Afrikában, hogy majdnem feladta a Celeb vagyok, ments ki innen forgatását, de aztán végül nem adta fel. (via Blikk)