Bokros Lajos: Gyurcsány átvert bennünket

Bokros Lajos: Gyurcsány átvert bennünket

KIREKESZTÉS: Ezzel az egyetlen szóval jellemezhető a két, magát még nagynak képzelő baloldali párt, az MSZP és a DK magatartása a demokratikus ellenzéki szövetség tárgyában – írja Facebook-oldalán Bokros Lajos.

A MoMa elnöke csütörtökön a Hír TV Egyenesen című műsorában beszélt arról, hogy az MSZP és a DK sem hajlandó választási együttműködést kötni a Modern Magyarországért Mozgalommal. Miután a Moma négy éve nem indult a választáson, most muszáj indulnia, különben törlik a pártot. Bokros Lajos szerint tudnak listát állítani, de nem lesz 106 egyéni jelöltjük, csak kevesebb.

Bokros Facebook-oldalán most azt írja: tegnap lehullt az álarc. “Négy hónapi hitegetés, sőt hazudozás után a DK elnöke végre bevallotta: nem akarnak megállapodni a Modern Magyarország Mozgalommal.” Szerinte szeptember elsején, a Közös Ország Mozgalom rendezvényén még Gyurcsány Ferenc sürgette annak azonnali bejelentését, hogy a DK és a MoMa szövetséget köt a parlamenti választásokra.

“Mi változott azóta? Semmi. Szándéka hamis volt, átvert bennünket. A Modern Magyarország Mozgalom keserűen veszi tudomásul, hogy a jelenlegi baloldallal nem lehet helyreállítani a demokráciát, nem lehet leváltani az önkényuralmat.”

“A MoMa nem hagyja abba a küzdelmet. Kirekesztésünk után is fáradhatatlanul küzdünk a nemzet felemelkedéséért, a jogállam helyreállításáért. Önzetlenül, önfeláldozóan” – zárja sorait.