Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Autójában ülve sodorta el a sárlavina

Autójában ülve sodorta el a sárlavina

Az USA keleit partján számos helyen ítéletidő van. Néhol súlyos mínuszokkal, máshol nagy havakkal jár a dolog, a kaliforniai Burbankben durva esőzés volt. Olyan súlyos, hogy sárlavinák is kialakultak.

Hogy mennyire tehetetlen egy ember egy ilyen lavinában, azt jól példázza az alábbi videó, amit a helyi tűzoltók készítettek egy bajba jutott autósról még a hét közepén.

Az autóban Desionne Franklin ült, aki már reggel betelefonált a munkahelyére, hogy az időjárás miatt nem tud bemenni dolgozni. A lakótársa néhány órával később szólt neki, hogy evakuálják a környéket, mert egyre durvább a helyzet. Franklin a barátnőjével az utolsók között hagyta el a környéket, megpróbált lenavigálni a meredek utcán, ahol laknak, de nem igazán jött össze a dolog.

Végül a lejtő alján össze tudott szedni némi tapadást, és a lejtő alján a hozzá hasonlóan járt, elsodorot, majd összetört autók állították meg. Franklin azt mondta, hogy a barátnőjével kis híján ott maradtak az időben, de végül szerencsésen megúszták a kalandot.

(KTLA)