Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Trump: legyőzném Oprah-t az elnökválasztáson

Trump: legyőzném Oprah-t az elnökválasztáson

Nagyon közelítünk ahhoz, hogy az amerikai elnökválasztás legyen a világ legnagyobb kiszavazó show-ja: az USA polgárai már megválasztottak egy minden értékelhető politikai tapasztalat nélküli celebet republikánus oldalról, ő ugyebár Donald Trump, most pedig egyre erősebbek azok a hangok, akik szerint a Golden Globe-on már most legendásnak mondható beszédet mondott műsorvezető/ikon Oprah Winfrey-nek kéne indulnia 2020-ban Trump ellen. A BBC megkérdezte Trumpot, mit szólna ehhez, aki a tőle elvárható szerénységgel válaszolt:

“Legyőzném Oprah-t, ha indulna. Szerepeltem az egyik utolsó műsorában, szeretem őt, jól ismerem, és nem hiszem, hogy indulni fog.”

Trump magabiztos kijelentései nem meglepők, de azért azt illik hozzá tenni, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint még azt sem biztos, hogy Trump kitölti elnökként 2020-ig szóló megbízását, hiszen már most annyi sötét ügy történik körülötte, amennyi Nixonnak már elég volt a lemondáshoz régebben.