Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hát persze hogy Vajna Tímea is ott volt a Golden Globe-on, és Jennifer Anistonnal szelfizett

Hát persze hogy Vajna Tímea is ott volt a Golden Globe-on, és Jennifer Anistonnal szelfizett

Meg Chris Hemsworth-szal is fotózkodott, de posztolt Instagramon videót a vörös szőnyegről és Oprah Winfrey-ről is. Sztorilájn.

Lássuk szépen sorjában, ahogy saját Instagram oldalán végigsztorizta a filmügyi kormánybiztos neje a Golden Globe díjátadót. Hosszú menet lesz, kapcsolják be öveiket, UFÓ-n is utazunk.

Hősünk nagyon helyesen a díjátadó helyszínének bemutatásával kezdte történetét:

Innen aztán hősünk – ahogy az a történeteknél általában megszokott – meglepő fordulattal visszaugrott a Maldív szigetekre:

És hogy még szürreálisabb legyen a helyzet, a hangulat már most a tetőfokára hág, hiszen hősünk nem mást látott, mint egy UFO-t:

Az UFO-megfigyelésből hősünk egyenesen a Golden Globe vörös szőnyegére csöppent (valószínűleg tehát az előbbi, azonosítatlan repülő tárggyal érkezett):

És hősünk meglátta Nicole Kidmant:

És hősünk meglátta Natalie Portmant is:

Persze hősünk látott olyan ismert személyiséget is, akit mi nem ismerünk fel, a profilja alapján Hugh Jackmannek tűnik:

Ezután hősünk megmutatta azokat a szerencsés nézőket, akik a vörös szőnyeges vonulásokat nézik:

Majd a Szex és New York sztárjáról, Sarah Jessica Parkerről és a Született feleségek színésznőjéről, Eva Longoriáról készített hősünk egy videót:

Hősünk ezután úgy gondolta, ideje bemenni a díjátadóra, ahol már a műsorvezető, Seth Meyers beszélt:

De hősünk nem bírta sokáig a teremben, ki kellett jönnie egy tükörszelfire:

És bár Andy Vajna filmügyi kormánybiztost sehol sem láttuk, így csak feltételezzük, hogy ő készítette b. nejéről a vörös szőnyeges videót, amin hősünk egy egészen fura ruhában vonul:

Hősünknek egy férfi kéz rosé pezsgőt tölt a díszteremben:

Hősünk olyan szemfüles volt, hogy éppen elkapta videójában a pillanatot, amikor a legjobb férfi főszereplő díját hirdették ki musical/vígjáték kategóriában, amit James Franco kapott:

És ekkor hősünk, miután a díjátadó véget ért, elővette szelfiujját, és nekiállt szelfizni, az ausztrál Chris Hemsworth-szal, Thor megformálójával kezdte:

Hősünk ezután a Smallville sztárjához, Justin Hartley-hoz fordult:

Bár hősünk Aaron Sorkint a legjobb írónak nevezi a képen, ő csak jelölt volt, a legjobb forgatókönyvért járó díját idén Marton McDonagh kapta, aki ezen a képen nincs rajta:

És akkor jöjjön hősünk és az UFO utáni második tetőpont, Jennifer Aniston:

És még mindig nincs vége, mert ezután hősünk az idei Golden Globe legjobb mellékszereplő nagyjátékfilmes kategóriájának egyik jelöltjét, „a legjobb” Armie Hammert kapta le (kíváncsiak vagyunk, hogy létezik-e kevésbé jó Armie Hammer is):

Ezek után hősünk visszainvitált bennünket a díjátadóra, ahol éppen Oprah Wnfrey-t és az ő életműdíját ünnepelte a közönség:

Hősünk estéje természetesen afterpartyval zárult, mi is ezzel kívánunk bármit, a viszontlátásra: