Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szétverte barátnője lakását, miután megtudta, mit kap tőle karácsonyra

Szétverte barátnője lakását, miután megtudta, mit kap tőle karácsonyra

A 21 éves férfi a börtönben töltötte az ünnepeket.

Durván kiakadt a skóciai Paisley városában élő Steven Manson, mikor a barátnője, Nicole Armstrong még december 1-jén elárulta neki, hogy mit vásárolt neki karácsonyra. Az ajándék ugyanis egy 2 fontot (körülbelül 700 forintot érő) Lynx márkájú dezodorkészlet volt.

A takarítóként dolgozó Manson, mikor megtudta, mire számíthat, ezt kérdezte:

Ennyit érek neked?

– majd elkezdett dühöngeni, ugrálni és csapkodni a kezeivel. Armstrong emiatt ellökte magától a férfit. A nő elmondta: tudja, hogy valami gálánsabb, kreatívabb ajándékkal kellett volna előrukkolnia, de sietett, és ez akadt a kezébe először.

A veszekedés elfajult és a konyhában folytatódott, ahol Manson egy ajtóba lyukat vert egy másikat pedig betört, miközben taxira várt. A barátnő ekkor hívta ki a rendőröket.

A férfi a bíró előtt bevallotta tettét, de szerinte Armstrong “szemétnek” nevezte őt, amikor elkezdte kifogásolni az ajándékot.

Odamentem hozzá, hogy megöleljem, de ő ellökött magától. Ekkor kezdődött az egész

– adta elő a saját verzióját Manson.

A csalódott barát több mint egy hónapot töltött fogdában, miután 35 ezer forintos kárt tett kedvese lakásában. A bántalmazás vádja alól tisztázták.

A skót pár már nincs együtt.

(Metro)