Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hiába várták Hosszú Katinkát a Duna Arénában – A nagy bulvárszemle

Hiába várták Hosszú Katinkát a Duna Arénában – A nagy bulvárszemle
  • Simek Péter, az Újpest volt válogatott labdarúgója Kapócs Zsóka gyermekének az apja, írja a Best magazin. Habony Árpád volt felesége elárulta, még nem tervezik az esküvőt a kilencszeres válogatott Simekkel.
  • Hódi Pamela és Berki Krisztián, bár a szakításuk miatt nem állnak szóba egymás, frappáns üzenetekkel azért odaszúrnak a másiknak. A volt Fradi-vezér gyermekének anyja az “okos nőtől annyit kapsz, amennyit megérdemelsz, a butától amennyit kérsz” mondattal szállta bele exébe. Blikk-találat.
  • Hiába várta Hosszú Katinkát a Bors újságírója, háromszoros olimpiai bajnokunk nem jelent meg a Duna Arénában ma reggel, pedig edzése lett volna. Az Iron Lady és férje, Shane Tusup közös cége/csapata, az Iron Aquatics a Duna Arénában készül a versenyekre, de ma reggel csak az edző jelent meg, ő is fél órás késéssel.
  • Exkluzív fotó jelent meg Kasza Tibi exkluzív oldalán, a TWN-en. A műsorvezető/énekes és felesége exkluzív utazásra ment Thaiföldre, ahonnan ELSŐ kézből, exkluzíve fotót is posztoltak, amelyen a bájos nej szerepel. Itt legeltetheti a szemét.