Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szépségversenyt nyert egy magyar lány Grúziában

Szépségversenyt nyert egy magyar lány Grúziában

Igazán nem mondanánk, hogy a világ a Miss Diamond of the World névre hallgató szépségversenyre figyelt 2017 végén, de azért a Blikk után mi is megemlékeznénk róla, hogy a grúziai szépségversenyen végül magyar siker született: Király Lili lett a szépségkirálynő, akinek egy isztambuli fotózás során javasolták, hogy induljon a versenyen. A verseny leginkább a keletről szólt, Fehéroroszország, Szlovákia, Ukrajna, Észtország vagy Japán is képviseltette magát egy-egy lánnyal. Király Lilinek volt némi előnye, ugyanis 2014-ben a Miss Balatont nyerte meg.

“A világ számos országából érkeztek a gyönyörű lányok a megmérettetésre, amelyet egy kéthetes intenzív felkészítő tábor előzött meg. A Miss Balatonnak köszönhetően ott és a finálén is magabiztosan szerepeltem, és óriási öröm volt számomra, hogy végül az én fejemre került a korona” – mondta.

Természetesen külföldi lehetőségekre vár most, ahogy egy szépségkirálynő azt tenni szokta.

A verseny komolyságáról azért sejtet valamit, hogy se rendes honlapjuk nincs, se rendes képek nem készültek a nagy megmérettetésről.