Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Három vezető is távozott egymás után a Momentumból

Három vezető is távozott egymás után a Momentumból

A kampányfőnök és a kabinetfőnök után a kommunikációs igazgató is távozott vagy távozni kényszerült a Momentumból pár nap alatt – írja az Index. A portál információi szerint a távozások mögött nem személyes, hanem belső, szervezeti problémák állnak.

Zaránd Péter kampányfőnök – aki a népszavazási aláírásgyűjtést koordinálta – elküldését a párttagok egy része sürgette, többen ugyanis nem kívántak vele/alatta dolgozni.

Túry Márton kabinetfőnök távozásáról szerdán számoltak be, az ő leváltása azért is érdekes, mert csak három hónapja foglalta el a posztját. Papp Gergő, a Momentum kommunikációs igazgatója szintén távozott. Ő már a Nolimpia kampányban is irányította a párt kommunikációját, vagyis meglepő volt a lépése.

Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője az Indexnek megerősítette a három vezető távozását, és azt mondta, mindenki maga távozott, eltérő okokból mondtak le mindhárman.

Szerinte “a kampányidőszak mindenki számára megterhelő, és egy ennyi önkéntest foglalkoztató pártban megkerülhetetlen a fluktuáció.