Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Barátnője önkormányzati lakásában fogadott férfiakat pénzért

Barátnője önkormányzati lakásában fogadott férfiakat pénzért

A Csongrádi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli nővel szemben, aki 2017 novemberében ismerősével megállapodott abban, hogy lakásában prostitúciót folytathat.

A vádirat szerint a vádlott édesanyjával és testvérével élt egy önkormányzati lakásban Csongrádon, akihez november elsején odaköltözött egy ismerőse. Az új lakó közölte, hogy ő pénzért szexuális tevékenységet végez, korábban ezt csinálta Svájcban is és jelenleg is ebből kíván megélni. Ismerősének telefonjának segítségével regisztrálta magát egy internetes oldalon és ott különböző szexuális tevékenységeket vállalva hirdette magát. A vádlott ehhez hozzájárult és megállapodtak abban, hogy a szobáját átengedi a hozzá költöző nőnek azért, hogy vendégeket tudjon fogadni. Több napon keresztül az internetes hirdetésre jelentkező férfivendégek keresték fel a vádlott lakását, ahol az oda költöző ismerőssel szexuális kapcsolatot létesítettek pénzért.

A járási ügyészség a vádlottat az épület rendelkezésére bocsájtásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Csongrádi Járásbíróság fog dönteni.