Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Holtan találták meg az eltűnt szolnoki kamaszfiút

Holtan találták meg az eltűnt szolnoki kamaszfiút

A hírek szerint a 17 éves gimnazista holttestét a vízből emelték ki a szolnoki százlábú hídnál.

A vízből emelték ki a holttestét szerdán annak a 17 éves szolnoki fiúnak, akiről december 22. óta nem tudtak semmit. A fiú édesapja saját Facebook-oldalán erősítette meg a hírt.

A Szolnoki Napló azt írja, hogy a kamasz holttestét a százlábú hídnál fedezték fel, de információjukat a rendőrség egyelőre nem erősítette meg. A rendőrség honlapján azóta visszavonta a körözést. Kérdéseinket elküldtök a megyei rendőrfőkapitányságnak, amint válaszolnak, közöljük.

Frissítés: Megkaptuk a rendőrség válaszát, amiben azt írják, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

A gimnazista még múlt csütörtökön ment el bulizni barátaival, de hazafelé lemaradt társaitól és utoljára a híd felé látták sétálni. Legjobb barátja a Blikknek azt mondta, hogy legalább harmincöten buliztak és kis csoportokban szállingóztak haza.

„Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé.

Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért.”