Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hogy telik szenteste napja a celebeknél?

Hogy telik szenteste napja a celebeknél?

Schobert Norbi, Zimány Linda Debreczeni Zita, Kabát Peti, Deutsch Tomi. Ismertebb arcok a közösségi oldalakról, akik szenteste napján sem hagyták cserben rajongóikat.

Norbiék a tengeren

„Nem fogok napi fantasztikus fotókkal celebkedni, újévig kicsit eltűnök” – ennek egy kicsit ellentmond, hogy ezt azután írta Schobert Norbi, hogy kirakott egy tengerparti fotót a feszítős Rubint Rékával.

Schobert Norbiék nyaralnak. Fotó: Schobert Norbert Facebook oldala.

Mint írta, egy nagyon fárasztó, de nagyon sikeres év után most csak együtt, öten elmentek pihenni. „Egy dolgot tartok fontosnak: Tiszta szívből kívánok Nektek nagyon boldog és meghitt Karácsonyt” – zárta Update Norbi.

Debreczeni Zita koszorúban

Furcsa, de Zimány Linda munkatársai még nem posztoltak semmit. Ezért Debreczeni Zitával kell beérnünk. „Kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Egyetek és pihenjetek nagyon sokat!” – írta a modell és fotós egy furcsa fénykép alá az Instagramján.

Kabát Peti odaadja a cipőjét

„Látjátok, tartom a szavam! Akkor íme a focicipőm, amit szeretnék valakinek odaadni, mert a múltkori játéknál annyian írtatok, hogy ezzel szeretném megköszönni, és valakinek még boldogabbá tenni a karácsonyát” – írja az Instáján Kabát Péter focista, a Celeb vagyok ments ki innen friss nyertese. És hogy ki kapja? Hát, aki a legjobb kommentet írja!

Kabát Péter cipőt ad. Fotó: Kabát Péter Instagram oldala.

Ha már Kabát Peti, akkor Pumped Gabóról se feledkezzünk meg. A kigyúrt táncos jótékonykodni szeretne a Budapest-Bamako rali előtt:

Szabó Zsófiék karácsonya

„Náluk nagyobb ajándékot nem is adhatott volna a Jóisten. Két éve ezen a napon megkérte a kezem Zsolti, ma pedig már egy családként, hárman ünnepeljük a karácsonyt!

Számomra tényleg szenteste a legcsodásabb nap az évben” – közölte a világga a Facebook-oldalán Szabó Zsófi.

Csak az MTK!

Deutsch Tamás nem vitte túlzásba: a klubelnök megosztotta az MTK videóját és Boldog ünnepeket kívánt.

Deutsch Tamás. MTI Fotó: Mohai Balázs

Ennyike. No comment – szokta írni, de ma nem tette.