Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Győzike rohamot kapott az autópályán vezetés közben – A nagy bulvárszemle

Győzike rohamot kapott az autópályán vezetés közben – A nagy bulvárszemle
  • Kállay-Saunders András tök romi: bár a Bors elsősorban róla írja, hogy nagyon, nagyon, nagyon szeretne befutni Amerikában, és ezért meg is tesz mindent, azt is elárulta a lapnak, hogy barátnője, Tolvai Reni is „ugyanezt szeretné, külföldi karrierben gondolkodik, így amelyikünknek előbb sikerül, az segít majd a másiknak”.
  • Győzike, a NAV és a pánikbetegség hármasából most majdnem szerencsétlenség lett, ugyanis az autópályán, 130-as tempónál kapott rohamot a showman, amikor meglátott a visszapillantóban egy szirénázó rendőrautót. „Bea ült mellettem, ez volt a szerencsénk. Remegni és fulladozni kezdtem. Azt hittem, újra értem jöttek” – mondta Győzike.
  • Pumped Gabó alig ért haza a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor forgatásáról, máris odatette magát, és egy parkolóban megpörgette egy kicsit a BMW-jét – írja a Blikk. Ezt pedig szerencsétlenségére a rendőrök végignézték, Gabó elkezdett előlök menekülni, de aztán belátta, hogy jobb, ha megáll. 45 ezer pénzt köhöghet most ki büntetésképpen.