Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy szerencsés lány ajándékot kapott a világ leggazdagabb emberétől

Egy szerencsés lány ajándékot kapott a világ leggazdagabb emberétől

Bill Gates már évek óta részt vesz a Reddit közösségi oldal Titkos Mikulás akciójában.

A Microsoft alapítója évről évre felül is múlja magát – írja a Mashable. Ezúttal a VietteLLC néven posztoló hölgy kapott tőle személyre szabott karácsonyi meglepetést szerdán.

Egyértelmű, hogy Gates alaposan utánajárt, Viette minek örülne a legjobban.

A dollármilliárdos többi közt pénzadományt küldött Viette három kedvenc macskamenhelyének (ehhez érdemes tudni, hogy a lány egy nap olyan menedéket nyitna, ahol nem altatják el az állatokat).

Az ajándékok közt voltak még a Dr. Who – Ki vagy doki? című sorozathoz kapcsolódó tárgyak, egy Dave Matthews Band póló, egy egyedi hímzés és egy kézzel készített osztrák hógömb.

A legfantasztikusabb szuvenír egy hatalmas plüssmacska volt, amelyet a Facebook Pusheen matricájáról mintáztak. Gates egy levelet és egy fotót is mellékelt magáról, amelyen a híres cicával pózol.

Viette egyébként elsőre nem értette, és meglehetősen bizarrnak találta, hogy miért küld neki valaki fényképet Bill Gates-ről. Kellett neki pár perc, mire leesett a tantusz.

Aztán egyszer csak összeálltak a levél töredékei: egyszerre kezdtem el hangosan nevetni és bőgni.

– mesélte, hogyan reagált, és talán nem lepődhetünk meg ezen. Az ajándékokról készült képeket itt nézhetik meg.