Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Zimány Linda házasodna, Havas Henrik nyugiban sakkozik – A nagy bulvárszemle

Zimány Linda házasodna, Havas Henrik nyugiban sakkozik – A nagy bulvárszemle

Most már tényleg mindjárt itt a karácsony, amit abból is lehet tudni, hogy egyre kevésbé fajsúlyos történések vannak a világ legfontosabb történései között. Ma ezeket különösen fontos tudni, ha el akar igazodni az életben:

  • Zimány Linda házasodna. „Klasszikus gondolkodású vagyok ebből a szempontból. Ha leteszem valaki mellett a voksom, akitől gyermeket is szeretnék, és el tudom vele képzelni az életem, akkor fontos számomra az esküvő és a házasság előtte, ami egyre jobban foglalkoztat egyébként mostanában” – mondta a celebritás. (Blikk)
  • Czippán Anett tudja, több gyerek, több felelősség. Ez abból derül ki, hogy a műsorvezető második gyereke születése apropójából interjút adott. „Nagyon sok segítséget kapok a családtagjaimtól, nagymama, nagypapa, mindenki itt van körülöttem. Szerencsére gördülékenyen veszem az akadályokat, és minden szuperül megy, de persze, azt is tudom, hogy két gyermek már dupla felelősség” – mondta. (Blikk)
  • Luxus Vivien, igen, már ilyen epitheton ornansszal is vannak hírességeink, szóval Luxus Vivien malacot ad karácsonyra a kislányának. „Hónapok óta kerestem, hogy a legkisebbet találjam meg. Végül sikerült, egyelőre nagyon pici, csupán 1 kilós és lány, nagyon cuki, de ha mégis megnőne, Szegedre költöztetjük, ahol van egy tanyánk. Most itt röfög össze-vissza, és megrág mindent, meg persze, szobatisztaságra kell még nevelni, így a párom nem túl boldog miatta” – mondta a realityceleb. (Blikk)
  • Havas Henrik nem aggódik túlságosan amiatt, hogy távoznia kellett az ATV-től szexuális zaklatási botránya miatt. Egyrészt elég jó nyugdíjat kap, másrészt hozzá van szokva, hogy kirúgják helyekről. „Nézze, ahogy mondani szoktam, mindig megcsörren a telefon, csak ki kell várni. Nem esem kétségbe, hogy nincs most munkám, nem a megélhetésre kell a fizetésem. Hozzá vagyok ahhoz szokva, hogy vagy kirúgnak, vagy nem hosszabbítanak velem. Az unokámmal sakkozom éppen, ez most számomra a legfontosabb” – mondta. (Blikk)