Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nagy Bandó András új életre keltett egy évtizedes pletykát Orbánról

Nagy Bandó András új életre keltett egy évtizedes pletykát Orbánról

„Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól – és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe” mondta Nagy Bandó András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Rónai Egon műsorvezető már ekkor jelezte kifogásait az elhangzottakkal szemben, mondván, ez egy elég régi mendemonda, mire Nagy Bandó úgy válaszolt, „Nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?”

Az ATV a beszélgetést leszedte honlapjáról, a lépést a következőkkel indokolták: „Az ATV mindig és minden helyzetben tiszteletben tartja mások személyiségi jogait. Nagy Bandó András tényállításai súlyosan sértették egy politikus magánéletét és személyiségi jogait, ezért nem tesszük közzé a videót.”

Rónai Egon Facebook-bejegyzésben reflektált az ügyre: “Ahogy rögtön az adásban is jeleztem, hogy ezzel nem értek egyet, ezúton is hangsúlyosan kijelentem, hogy ettől a konkrét esettől és minden hasonlótól határozottan elhatárolódom. A fantázia lehet egy alkotó ember munkaeszköze, de személyiségi jogokat sértő mondatok nem lehetnek egy beszélgetés tárgyai.”

A 444.hu kereste Nagy Bandót, aki azt mondta, nincs hozzáfűznivalója a dologhoz.

Az, hogy Orbán Viktor bántalmazza a feleségét, Lévai Anikót, évtizedes pletyka, eddig bizonyítani soha senkinek nem sikerült. Mindenesetre időről-időre felbukkan, új életre kel és vitát generál. Van például a gyakorikérdések.hu-n olyan beszélgetés, amit a “Mi igaz abból, hogy Orbán veri a feleségét?” kérdés indított (2014-ből), a pletyka pedig vérre menő kommentharcot váltott ki az Index fórumán még 2002-ben.

Mi igaz abból, hogy Orbán veri a feleségét?

Mi igaz abból, hogy Orbán veri a feleségét?

Mi igaz abból, hogy Orbán veri a feleségét?