Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lukács Zoltán nem indul a jövő évi választáson

Lukács Zoltán nem indul a jövő évi választáson

Az MSZP-s politikus a Facebook-oldalán jelentette be szerda délután, hogy a jövő évi választáson nem indul képviselőjelöltként és nem lesz a tagja a következő parlamentnek. Meglehetősen ironikusan azt is hozzátette, hogy van ezzel így még pár millió ember.

Az okokról azt írta, hogy sok van, de nem kívánja részletezni. Az MSZP-hez való viszonyát úgy írta le, hogy nem távolodik el a párttól, segíteni fogja a választáson. „Sok szempontból talán még többet is tehetek így, mintha csupán egy körzetre kéne koncentrálnom. Maradok tehát veletek, maradok a pártommal, csupán más módon, más helyen fogom segíteni ezt a közösséget, amelynek sikerében, megmaradásában, megerősödésében mélyen hiszek!” – írja a bejegyzésében Lukács.

A politikus 2006 óta folyamatosan az országgyűlés tagja szocialista színekben, 2011 és 2016 között a párt frakcióvezető-helyetteseként.