Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Már a főszerkesztőt is megbírságolták a Ripost miatt

“A II. és III. Kerüti Bíróság azonban december 8-án kelt végzésében 50 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a Ripost szerkesztőségére és 30 ezret Ómolnár Miklós főszerkesztőre. Ugyanakkor ismét kötelezte a lapot arra, hogy nyolc napon belül tegyen eleget a helyreigazításnak. A bíró figyelmeztette a bulvárportált és a főszerkesztőt, hogy a bírság ismét kiszabható, ha nem tesz ennek eleget” – írta meg a Magyar Nemzet a kormánymédia vs. tövények halálcsata újabb fejezetét, ami még azzal indult, hogy a Ripost február óta nem hajlandó megjelentetni azt a helyreigazítást, amelyre a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen kötelezte, mivel tavaly májusban hamisan híresztelte, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök szövetséget kötött Simicska Lajossal, és szankciókat alkalmaz a párton belül azokkal szemben, akik ezt kritizálják.

A bulvárlapot lelkesen használja a kormány revolverként, ha ellenzéki politikusok lejáratásáról van szó, de egyelőre az ügyvédek és a behajtók is tehetetlenül állnak a produkció előtt, ugyanis hiába nyerik ellenük sorra a helyreigazítási pereket, nem jelentetik meg azokat.