Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Köztéri birkaszobron lett egymásé a bevállalós párocska

Köztéri birkaszobron lett egymásé a bevállalós párocska

Bizarr szexjelenet sokkolta a járókelőket Új-Zélandon. Valaki persze meg is örökítette.

Videóra vették, ahogy egy pár egymásnak esik – mármint szexuálisan – Új-Zéland déli szigetén, Dunedin városának egyik köztéri szobrán, amely egy birkát ábrázol – írja a Metro.

A nyilvános aktus éjjel egykor történt. Amikor egy autónyi fiatal is megállt szurkolni a szeretkezőknek, a férfi büszkén visszaintegetett nekik.

A videó készítője elmondta, azután figyelt fel a szexelő párra, hogy a baráti társaságából az egyik lány hangosan nevetni kezdett.

A birkán szexeltek. Szerintem valami meri-nem meri játék lehetett. Micsoda legenda – gondoltam.

Később az operatőr egyik ismerőse töltötte fel a felvételeket az internetre. A kamerás szerint mindenki nevetett rajta,

kivéve az anyukáját.

A rendőröket túlságosan nem szórakoztatta a videó. Bár eljárást nem indítottak, mert feljelentés sem érkezett, arra biztatták az embereket, hogy jelentsék, ha a közerkölcsbe ütköző cselekményt látnak.

A nyilvános szeretkezést Új-Zélandon akár két év börtönnel is büntethetik.