Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

VV Fanni feltételezett gyilkosa egy másik magyar sztárt is megkörnyékezett

VV Fanni feltételezett gyilkosa egy másik magyar sztárt is megkörnyékezett

A Bors szúrta ki, hogy Orosz Barbara, a TV2 műsorvezetője és a VV Fanni halálával kapcsolatban letartóztatott B. László ismeretségben álltak a Facebookon.

A lap megkereste Orosz Barbarát, aki ledöbbent, mert már nem emlékezett a férfira, gyakran előfordul ez nála, mert közvetlen ember lévén szinte mindenkit visszajelöl a közösségi oldalon.

“Hátborzongató és a hideg futkos a hátamon, hogy az ismerősöm.

Még már­ciusban érdeklődött, hogy »hogy vagyok?«, »milyen napom van?«, de valamiért nem válaszoltam neki. Úgy vagyok vele, hogy aki veszi a fáradtságot, és ír nekem annak szívesen is válaszolok, szóval vagy nagyon el voltam havazva, vagy valamiféle erős, női megérzésem lehetett, és jobbnak láttam, ha nem írok. Félelmetes érzés, hogy egy feltételezett gyilkos írt nekem, és kapcsolatba akart velem kerülni. Ismerősnek jelölt, írt, közeledni akart. Rögtön fel is hívtam a szüleimet és a páromat, hogy kiadjam magamból a rémületem”

– emlékezett vissza Orosz Barbara.