Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A paksi beruházásért felelős tárca nélküli miniszter a KDNP színeiben indul a választáson

A paksi beruházásért felelős tárca nélküli miniszter a KDNP színeiben indul a választáson

Az Európa jövője iránti felelősséget hangsúlyozta Semjén Zsolt a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke a kormánypárt országos választmányának szombati budapesti ülésén. A miniszterelnök-helyettes a részvevőknek bejelentette: Süli János a KDNP színeiben indul a parlamenti választásokon.

Semjén a szokásos paneleket is elővette, véleménye szerint Brüsszel kettős bűne miatt veszélyben van a keresztény civilizáció, véleménye szerint az Európai Unió az egyház-, család- és nemzetellenességével és a migráció megszervezésével tudatosan rombolja a keresztény értékeket.

A KDNP elnöke bejelentette, a paksi beruházásért felelős tárca nélküli miniszter, Süli János a KDNP színeiben indul a parlamenti választásokon, Hollik István pedig Budapest belvárosában próbálja megnehezíteni Juhász Péter vagy Fekete-Győr András dolgát.