Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már iszlamizációt emleget a pécsi polgármester a civilek miatt

Már iszlamizációt emleget a pécsi polgármester a civilek miatt

A Zoom.hu megszerezte a csütörtöki pécsi közgyűlésre Páva Zsolt polgármester által beterjesztett tiltakozó nyilatkozatot, amit – bár nincs benne kimondva – az Emberség Erejével Alapítvány ellen hozna a városvezetés.

A kormánypárti politikusok fő problémája a civilekkel, hogy a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól (OSF) kaptak pénz, és emiatt a városvezetők – alkalmazkodva a Fidesz-propagandakánonhoz – azzal vádolják őket, hogy bele akarnak szólni a választási kampányba.

A pécsi alapítvány, illetve az OSF hiába hangoztatta többször is rengeteg csatornán, hogy eszük ágában sincs befolyásolni a választásokat, a gőzhenger beindult és először a miskolci polgármester vizionált civileket és migránsokat városába (úgy, hogy ott nem is lesz semmilyen iroda a fent említett összegből), most Páva Zsolt is magasabb fordulatszámra kapcsolt. A múlt héten egy rádióinterjúban már jelezte, hogy tiltakozó nyilatkozatot készülnek elfogadtatni a közgyűléssel, most megszületett erről az előterjesztés:

„Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Nyilatkozata

Mi, Pécsiek, megdöbbenéssel értesültünk Soros György magyar-amerikai milliárdos spekuláns alapítványának tervéről, hogy vidéki kampányközpontok (irodák) létrehozásával befolyásolni akarja életünket, döntéseinket, választásunkat.

Mindezt annak érdekében, hogy Magyarországon olyan kormány alakuljon, amely – a magyarok akaratával ellentétesen – migránsok ezreinek, tíz- és százezreinek betelepítésével ellehetetlenítse a mai magyarok és leszármazottai, vagyis gyermekeink, unokáink és dédunokáink jövőjét, a keresztény Európa és Magyarország helyett egy vegyes, iszlamizált kontinenst és országot hozzon létre.

Mi, Pécsiek, nem kérünk ebből. Akaratunkat népszavazáson és nemzeti konzultáción egyaránt kinyilvánítottuk. Utóbbi eredménye ugyan még néhány napig nem lesz ismert, de bizonyosak vagyunk a Pécsiek szilárd véleményében, amely kiáll a mai, Magyarországot és Európát megvédeni akaró politika mellett. Szemben azokkal, akik Soros György félelmetes és veszélyes tervét támogatják idehaza és az Európai Unió testületeiben. Éppen ezért elutasítjuk Soros György iroda- és kampányközpont-nyitási tervét.

Felkérünk minden Pécsi Polgárt, vállalkozást, szervezetet, hogy ne adjon helyt a Soros-féle kampányközpontnak. Ne adjon tulajdonba, bérbe, használatba semmilyen helyiséget! Ne segédkezzen senki otthonunk, Európa, hazánk, Magyarország és szeretett városunk, Pécs jövőjének kockáztatásában, ne segédékezzen Soros György tervének megvalósításában.

Hoztuk e határozatot Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2017. december 14-ei ülésén, képviselői eskünk szerint és személyes meggyőződésünkből.

Pécs, 2017. december 14.

Dr. Páva Zsolt

polgármester”

Teázni hívták Pávát

A hét elején az Emberség Erejével Alapítvány teázni hívta Páva Zsoltot, hogy megismerjék egymást, illetve részletesen bemutassák a támogatási programot, amelyen az elkövetkező 3 évben fognak dolgozni a dél-dunántúli régióban. A teázás információink szerint nem történt meg, de a pécsi civilek újabb “durva” akcióra készülnek: az általuk működtetett Élmény Tár Tanoda közössége jótékonysági ételosztást szervez Gyárvárosban. Mint írják: a karitatív kezdeményezés különlegessége, hogy a Tanodába járó, hátrányos helyzetű gyermekek szüleiben fogalmazódott meg az elmúlt hetekben a gondolat: most ők szeretnének adni a rászorulóknak. A családok mintegy 200 adag ételt fognak kiosztani az arra rászorulóknak, és ígéretük szerint némi édesség-meglepetéssel is készülnek majd.

Valami ilyesmi lesz: