Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A ravatalról vitték el Som Lajos ikonikus kalapját – A nagy bulvárszemle

A ravatalról vitték el Som Lajos ikonikus kalapját – A nagy bulvárszemle

Enyhülő időre és alacsony hőfokon üzemelő bulvárgépezetre ébredhettünk ma reggel. Nézzük a világ legfontosabb történéseit:

  • Som Lajoshoz úgy tartozott hozzá a kalapja, mint ahogy Vujity Tvrtkóhoz a sapkája, mindig ebben mutatkozott. A kalap a zenészt az utolsó útjára is elkísérte, de a sírba már nem tartott vele. Azt mondják ugyanis a rokonok, hogy a ravatalon kirakott kalapot egy ismeretlen ellopta. „A temetés végén odament egy fiatalember a ravatalhoz, és elvitte a Lajosról kitett képet és a kalapját, amit annyira imádott. Mindig a fején volt, meg nem vált volna tőle. Szerintem ezeknek a tárgyaknak az édesanyjánál lenne a helyük. […] Lajos állítólagos özvegyének, Erzsinek lehet talán a hozzátartozója. Róla például azt sem tudjuk, hogy Lajos elvette-e másodszor is” – mondta a lapnak Som unokatestvére. (Blikk)
  • Dombóvári Istvánt kirúgták az RTL Klubtól. Na, nem most, hanem hét évvel ezelőtt, és akkor sem sok időre, mégis valamiért hír lett a dolog a világban, úgyhogy legyen meg itt is. A humorista a Reggeli című műsorban finoman lebuzizta Csonka Andrást, ezért kellett távoznia a csatornának. „Barátok voltunk, sőt, még ma is azok vagyunk, ezért is engedhettük ezt meg magunknak, mert megvolt a nexus. Szeretném leszögezni, hogy nem sértődött meg, nincs harag” – mesélte most Dombóvári. Csonka akkor annyira nem vette a lapot, kínos volt az adás, ezért is kellett távoznia Dombóvárinak az Showder Klub című műsorból. Aztán végül megenyhült rajta az RTL vezetésének szíve, úgyhogy visszakaphatta az állását. (Blikk)
  • A nemrég lezajlott X-Faktor tehetségkutató két fiatalja, a második helyezett Serena Rigacci és a harmadik helyezett Gulyás Roland egymáséi lettek. Ez a pénteken tartott Comet díjátadón derült ki, ahol együtt jelent meg a 15 éves lány és a 20 éves fiú. „Csak a verseny után jöttünk rá, mennyire hiányzunk egymásnak. Szeretem, hogy Serena ennyire gyönyörű és intelligens” – mondta Gulyás Roland. A lány anyja először furcsállotta a kapcsolatot, de aztán találkozott Gulyással, és utána áldását adta a fiatalokra. Az egyetlen probléma az lehet, hogy Serena Rigacci Magyarországon és Olaszországban szeretne karriert építeni, ami elszakíthatja őket egymástól. „Szerencsére mindkét országban van internet, ha távol leszek, ott tartjuk majd a kapcsolatot” – mondta erről Serena. (Bors)
  • A rendőrség még vizsgálódik Kis Grófo autóbalesete ügyében. Az biztos, hogy nem úgy történt a baleset, ahogy azt először egy szemtanú elődta, vagyis nem a zenész mögötti kamion adott hirtelen gázt, és lökte neki a Kis Grófo vezette Audit az előtte haladó kamionnak. „Eddig tisztázatlan okból egy személygépkocsi két kamionnak és a szalagkorlátnak is üt­között. A járművet egy 24 éves férfi vezette. A baleset vizsgálata jelenleg is folyik. A ka­mionsofőrök el­len nem indult eljárás” – mondta a rendőrség az ügyben. (Bors)