Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Beismerte a bűnrészességet a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi

Beismerte a bűnrészességet a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi

Megszólalt a Borsnak a VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban előzetes letartóztatásban levő férfi ügyvédje.

Dr. Brodmann Péter elmondta, a híresztelésekkel ellentétben, ügyfele együttműködik a rendőrséggel: vallott róla, hogy ismerte és kapcsolatban állt Fannival, azt azonban tagadja, hogy megölte a 24 éves lányt. Ügyfelemet folyamatosan kihallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni – mondta az ügyvéd.

Arról is beszélt, hogy keresnek egy német rendszámú BMW-t is. Ez egy egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók. Ügyfelem nem BMW-t bérelt – mondta dr. Brodmann. A Bors megkérdezte a gyanúsított védőjétől, lehetséges-e, hogy többen is részt vettek a prostituáltként dolgozó Fanni eltűnésében és a német rendszámú autóban ülő személy követhette-e el a gyilkosságot. Meglepő vá­laszt adott: – Bingó. Így van. Ezért nem ismerte el az emberölést ügyfelem.