Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szikora kiakadt Tóth Andi celebkedése láttán – A nagy bulvárszemle

Szikora kiakadt Tóth Andi celebkedése láttán – A nagy bulvárszemle

Meglett VV Fanni notesza és kiderült, miért szenvedett autóbalesetet Kis Grófo. Fellapoztuk a bulvárlapokat, hogy az olvasónak már ne kelljen.

  • Szikora Róbertet, Tóth Andi volt X-Faktoros mentorát kirázza a hideg, amikor látja az énekest a pókok közt sínylődni. „Ő egy énekesnő, aki már letett valamit az asztalra, és akinek csak énekelnie kellene” – szomorkodott a Borsnak.
  • Előkerült VV Fanni titkos notesza, amelyből kiderülhet, hogyan teltek a lány utolsó napjai. Ez azért ehet fontos dokumentum a nyomozás szempontjából, mert az egykori valóságshow-szereplő ebben vezette, hogy mikor és kivel találkozik, a kuncsaftok telefonszáma és neve is szerepelt a füzetben, továbbá azt is gyakran leírta, hogy mi történt vele (via Blikk).
  • Vujity Tvrtko Facebook-oldalán fejtette ki, mennyire nem érti a VV Fanni halálhírén gyalázkodókat.
  • Havas Henrik ellen vizsgálatot indít a kisoroszi önkormányzat. A tévésnek Baukó Éva vádjai miatt kell tisztáznia magát.
  • Ahogy arról tegnap mi is hírt adtunk, autóbalesetet szenvedett az M1-es autópályán Kis Grófo csütörtök délelőtt, miközben Győr felé tartott fehér Audi A8-as luxusautójával, amikor egy útépítés miatt komoly sor alakult ki a sztrádán, és kocsija két kamion közé szorult. A Blikk „szemfüles olvasó-riportere” részletesen beszámolt a balesetről.