Ryan Reynolds Pikachu lesz

Ryan Reynolds Pikachu lesz

A Cápamese és a Szörnyek az űrlények ellen rendezője, Rob Letterman készít élőszereplős filmet a népszerű rajzfilmfigura, a sárga, villámokat szóró plüssakármi, Pikachu egyik népszerű kalandjából, a videojátékban debütált Detective Pikachuból.

A legnépszerűbb Pokémonról szóló filmet valahogy úgy kell elképzelni az eddig ismert infók alapján, mint a Garfield vagy a Hupikék törpikék igen bénán képzelt élőszereplő verzióit, miszerint Pikachut számítógéppel animálják majd, a környezet viszont húsvér lesz, amiben ökörködik, valódi színészekkel.

A filmben Pikachu hangját Ryan Reynolds kölcsönzi majd. Pikachu egyébként többek között azért is különleges, mert csak gügyög, Dömdödömhöz hasonlóan a nevét ismételgeti, csak nagyon kevesen értik meg, hogy mit mond.

Ryan Reynolds (Fotó: Matthew Eisman/Getty Images)

Az előjelek nem túl biztatóak, az egyetlen reménysugár, hogy a film forgatókönyvét a népszerű Disney-sorozat, a Gravity Falls írója (Alex Hirsch), valamint A galaxis őrzői egyik forgatókönyvírója (Nicole Perlman) írták, vagyis akár még egészen szórakoztató megközelítést is kaphatunk.

(Slashfilm)