Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Meghalt a 23 éves pornósztár, August Ames

Meghalt a 23 éves pornósztár, August Ames

A felnőtt filmekben szereplő fiatal amerikai nő kedden hunyt el Kaliforniában.

A halálhírt megerősítette a Ventura megyei halottkém hivatala is a New York Daily News szerint. A halál okát egyelőre nem állapították meg (UPDATE: A The Blast szerint Ames felakasztotta magát), de a barátok öngyilkosságra gyanakodnak. Úgy tudják, Ames depressziótól szenvedett. A hatóságok sem találtak bűncselekményre utaló nyomot.

Ő volt a legkedvesebb ember, akit csak ismertem, a világot jelentette nekem

– mondta a pornósztár férje, Kevin Moore rendező.

August Ames Mercedes Grabowski néven született Kanadában 1994-ben. Egy bárban és egy szoláriumban dolgozott, majd elhelyezkedett a felnőttfilmes szakmában. Négy év alatt több mint 270 pornófilmben tűnt fel az AVN pornó hírportál szerint. Több díjat is kapott munkájáért az elmúlt esztendőkben.

Amest a közösségi médiában is rengetegen követték. A rá nehezedő rajongói nyomás is hozzájárulhatott a depressziójához – mondták ismerősei.

Az utóbbi időben sokan zaklatták a neten homofóbiával vádolva őt, amiért visszautasított egy filmet, amelyben egy meleg pornószínésszel kellett volna forgatnia. Később azzal védekezett, hogy

az aktus nem lett volna biztonságos számára, és ez amúgy is általános trend a szakmában.

Az utolsó Twitter-bejegyzéseiben már szinte kétségbeesve kelt ki a támadói ellen. Többi közt azt írta, hogy imádja a meleg közösséget és “rohadtul” az ő dolga, hogy kivel vállal szexjelenetet.

August Ames 23 éves volt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, itt találhat segítséget.