Hajóvonták találkozása: VV Aurelio és Nádai Anikó összejöttek – a nagy bulvárszemle

Hajóvonták találkozása: VV Aurelio és Nádai Anikó összejöttek – a nagy bulvárszemle

Nincs is jobb módja annak, hogy felmelengessük a szívünket ezen a kissé hűvős, de napos reggelen, mint belehuppani a napi bulvártermésbe, ráadásul a mai nap különösen erős:

  • A Celeb vagyok, ments ki innen!-ben a 18 éves Tóth Andinak szelet csapó 43 éves Pintér Tibor lovassszínészt kidobta a Magyarországon ragadt nője, mert nem tetszett neki, ahogy a párja a műsorban viselkedik. Pintér egyébként még nem tud a szakításról, hiszen még Dél-Afrikában próbál Tóth Andi közelébe férkőzni. (Blikk)
  • Ábel Anita akkora titkot árult el magáról, hogy ha ez az információ a kormánytól érkezik, akkor biztos, hogy legalább ötezer évre titkosítják. A színésznő elárulta, hogy bizony, nagy néha ő is szokott bébiszittert hívni a gyerekéhez, mert van, amikor nem tud senki sem vigyázni rá a családból. (Blikk)
  • Hasonló problémái vannak Som-Balogh Edinának is, azzal a különbséggel, hogy róla most így hirtelen nem tudjuk megmondani, hogy miért ismert. Mindenesetre neki is nagy nehézségeket okoz a munka és a család összeegyeztetése, mert annak ellenére, hogy férje, Krisztián, akiről aztán már végképp nem tudni, miért érdekes, otthonról dolgozik, sokszor annyira elmerül a dolgozásban, hogy nem tud segíteni feleségének a ház körül. (Blikk)
  • Jöjjön a nap brékingje, a címben említett hajóvonták találkozása: VV „Faszkopter” Aurelio és Nádai „VV-ÉNB” Anikó összejöttek! A pár munka közben ismerkedett meg egymással, Aurelio nemrég az Aniko Show-ban kapott állást, mint hangulatfelelős. A konkrét összejövetelük pedig azután történt, hogy Nádai Anikó édesanyja kisebb autóbalesetet szenvedett, Aurelio pedig felajánlotta a lánynak, hogy hazadobja kocsival Bajára, hogy meglátogassa az édesanyját. Elhangzott a hírben egyébként a világ egyik legjobb mondata is, ezt szó szerint idéznénk: „néhány könyvet még fogok neki venni, hogy fejlesszük a szókincsét, de egyáltalán nem buta fiú” – mondta Nádai Anikó az új párjáról. (Blikk)

    VV Aurelio (Fotó: RTL Klub)

  • Ambrus „Viszkis” Attilának jól jött az, hogy film készült a bűnözői karrierjéről, valamint jelenleg az Ázsia expressz című realityben látható, mert annyira felpörgött ettől a saját kerámiabiznisze, hogy alig bírja teljesíteni a megrendeléseket. (Bors)
  • Tatár Csillag egy időre lekerül a képernyőről. Az elmúlt években stabilan láthattuk A Dal műsorvezetőjeként, de idén lecseréli a produkció a műsorvezetőit, Harsányi Leventét és Tatár Csillát, ezzel a volt Tv2-s Tatár jelenleg műsor nélkül marad. Az új műsorvezetők Rátonyi Kriszta, akiről nem tudjuk, hogy kicsoda, valamint Fehérvári Alfréd Gábor, akiről viszont tudjuk, hogy Freddie néven indult az Eurovíziós Dalfesztiválon lesznek. (Bors)