Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kubatov Gábor: A Pentagont is védik, mégis beleszállt egyszer egy repülő

Kubatov Gábor: A Pentagont is védik, mégis beleszállt egyszer egy repülő

Egészen elképesztő hasonlatot hozott a most épp nem politikusként, hanem a Fradi elnökeként a köztévének nyilatkozó Kubatov Gábor, aki szerint egyszerűen nem lehetett arra felkészülni, hogy a csapatának egykori vezérszurkolója kést visz be a Groupama Arénába, hogy aztán lincselés kerekedjen az esetből: “A Pentagont is védik, mégis beleszállt egyszer egy repülő. Mindenre nem lehet felkészülni. Volt egy megállapodásunk, minden szurkoló megértette, aki most jött a stadionba, hogy nem lehet a stadionon belül sem verbális, sem fizikai erőszakot alkalmazni, mégis megtörtént ez” – mondta az elnök.

A csapat nem hagyja annyiban, hogy tízmillió forintra és hárommeccses szektorbezárással büntették a csapatot, és újra fellebbez a döntés ellen. “Nem vitatjuk, hogy büntetést érdemlünk, mert ami történt a stadionunkban, az nem elfogadható. Csak azt gondoltuk, hogy ha van egy olyan klub, amelyik mindent megtesz a beazonosítás érdekében, közreműködik a rendőrséggel, akkor az jót tesz a labdarúgásnak. A klub együttműködött, beazonosította ezeket az embereket, felfüggesztette a szurkolói kártyájukat, mégis ilyen erős büntetést kaptunk.”

Mint az ismert, a Fradi-tábor három év kihagyás után tért vissza a futballcsapat meccseire, és bár papíron mindenki békét akart, végül nagyon csúnyán megverték az árulónak bélyegzett egykori vezérszurkolót.