Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Geszti Péter különösen depis volt – A nagy bulvárszemle

Geszti Péter különösen depis volt – A nagy bulvárszemle
  • Klapka Sandynak, a tavaly elhunyt Klapka György lányának továbbra is nagyon hiányzik édesapja, álmában pedig néha beszélgetni szokott vele. (via Blikk)
  • Geszti Péter elmondta, hogy a sok politikai és kulturális változás miatt olyan mélyre került, ahonnan már a családjának kellett kirángatnia. Ebben nem is ez az igazán durva, hanem az, hogy erre konkrétan a depi szót használta az ország szóviccbajnoka. (via Bors)
  • Alekosz, az egykori VV Alekosz, mostanában főállású internetes trashkirály most épp azzal tudott figyelmet szerezni, hogy nőjével videón lövöldözött kissé ittas állapotban egy házibuliban. Igaz, ez egy gázpisztoly volt, de a lényeg úgyis az, hogy lövöldözött, és végre újra szerepel az újságokban! (via Bors)
  • Sebestyén Balázs ilyen beszólogatós pasas, úgyhogy reggeli rádióműsorában be is szólt a jogászceleb Zimány Lindának. “Gyerekek, a Zimány Lindával mi történt? Most nyilatkozott a Mokkában. Hát, Linda már csak nyomokban tartalmaz Lindát. Egészen elképesztő módon alakultak át a vonásai, az orra, a szája, a szeme, minden. De én tudom, hogy ő nem nagyon csinál titkot, hogy ő jár (…) Mi a cél?” (via Blikk)
  • Ha már ilyen időket élünk, a Való Világ ötödik évadának győztese, VV Attila is elmondta, hogy egy magas beosztású nő egy meg nem nevezett tévénél konkrét ajánlatot tett neki szexért cserébe. “Egy mai napig aktív állományban dolgozó főszerkesztő/producer NŐ, már nem is tudom a pontos beosztását, többek között nekem is tett szexuális ajánlatokat, sőt tett is konkrét dolgokat. ( nem írom le melyik TV, és a nevét sem szeretném felfedni legalábbis a mai napon így gondolom, aztán ki tudja.)Számomra teljesen idegen volt tőle ez a közeledés, visszautasítottam, 2 alkalommal is. Ennek az lett a következménye hogy az általa felajánlott szereplői szerződésem már nem lett aláírva, és az utána következő években bármilyen műsorba hívtak szerepelni, a felkérés után pár nappal mindig vissza is mondták” – írta ki Facebookra.