Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Havas Henrik a szexuális zaklatásról: Én ezzel nem foglalkozom!

Havas Henrik a szexuális zaklatásról: Én ezzel nem foglalkozom!

Az egykori VV, mostanában már Baukó Éva reggel került elő egy történettel, ami szerint még asszisztensként szexuálisan zaklatta őt egykori főnöke, és többek közt emiatt is kezdett el anno súlyosan inni. Az Indexnek azt is elmondta, hogy Havas Henrikről van szó, úgyhogy felhívtuk a férfit is, hogy kíván-e bármit hozzá tenni a sztorihoz. Röviden, de kívánt:

„Ez már egy hatéves sztori, nem foglalkozom vele, nem tudok erre mit mondani”

– mondta Havas, akinek az az állítása mindenképp stimmel, hogy Baukó nem először mesél erről, 2012-ben már Dopemannek is beszélt róla videóban, hogy Havas análisan is magáévá akarta tenni.

Baukó amúgy november elején még viccelődött a molesztálásokkal, a Borsnak elég lazán nyilatkozott róluk: „Szeretnék visszatérni a képernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki.”