Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nézze csak meg, milyen jó helyre mennek az adóforintjai!

Nézze csak meg, milyen jó helyre mennek az adóforintjai!

A kormány épp nem győzi magyarázni, hogy a Soros Györgyről és nem is létező tervéről teljesen értelmetlen kérdéseket feltevő Nemzeti Konzultáció még az előző minden idők legsikeresebb konzultációjánál is sikeresebb, és kicsit ezt az irányvonalat hozza a kormánnyal amúgy is jó viszonyban lévő MTI, ahova két kép is felkerült arról a hihetetlen profizmusról, ahogy szakértők dolgozzák fel a válaszokat.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az eredményekben már most biztosak lehetünk, hiszen annak ellenére, hogy a Fidesz egy ideje már kifejezetten dadaista kommunikációs technikákat alkalmaz, valahogy mégis sikerült átvinni szavazóin, hogy egy öreg üzletember sárba akarja tiporni az országot egy rakás menekülttel együtt. Na de nézze meg a képeken, mennyire hülyeség is lett volna megspórolni ezen a konzultálósdin pármilliárd forintot, mikor ennyire jó, hogy valaki elolvassa a válaszokat!