Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hírcsárda: „Elítéljük Jurák Katát!”

Hírcsárda: „Elítéljük Jurák Katát!”

Egészen szürreális hangjátéknak lehettek tanúi a Karc FM hallgatói tegnap. A rádió Paláver című műsorában egy idős hölgy telefonált be, aki Soros György kegyetlen terveiről beszélt – egy Hírcsárda cikk alapján, szúrta ki az Index. Annak ellenére, hogy ma már elég sokan ismerhetik az álhíroldalt, a műsorvezető, Jurák Kata a betelefonáló hölgyhöz hasonlóan ledöbbent. A néni ebből a cikkből idézett:

A Mein Plan valóságtartalmát nem ellenőrizték le, ellenben sokat csámcsogtak az égbekiáltó baromságokon, például a homoszexualitás kötelezővé tételén vagy, hogy Soros György 200 ezer milliárd dollárt keresett egy üzleten. Természetesen megkerestük a Hírcsárdát, hogy kommentálják a hírt.

„Na, tessék. Csak hazudnunk kell, és egyből odafigyelnek ránk! 200 ezer milliárd dollár… De komolyan, mi az, amit az emberek már nem hisznek el?

Látszik, hogy nem tudunk akkora hazugságot, olyan uszító rosszindulatú dolgot írni, ami ne tűnne kormánypropagandának. Egyébként elítéljük Jurák Katát!

A nénit sajnáljuk, szinte biztos, hogy e-mailben kapta az internetjén, de még valószínűbb, hogy valaki csinált belőle egy ppt-t és azt olvasta. Végtelenül szomorúak vagyunk, hogy a hölgy jövőre választani is fog.”

Végezetül ezt tették hozzá: