Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

VV Fanni hirdetése eltűnt a német szexoldalról – A nagy bulvárszemle

VV Fanni hirdetése eltűnt a német szexoldalról – A nagy bulvárszemle
  • Egy ország aggódik VV Fanniért, miközben eltűnésének, majd előkerülésének ügye tovább bonyolódik: ma reggelre a Bors jött ki azzal, hogy az ex-villakó németországi szexhirdetését leszedték az internetről. A lap szerint mindez nyilvánvalóan azért történt, mert túl nagy a sajtóérdeklődés Fanni hol- és hogyléte felől.
  • „Janitól (Vadon – a szerk.) kaptunk egy sms-t a műsor előtt, Balázs ezt nem tette meg. Ő gyűlöl minket” – mondta szintén a Bors szerint Kiss Ramóna, önmagára és Puskás Petire gondolva. Mint ismert, Andy Vajna nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Jánost, hogy ők vezessék az RTL Klub új műsorát. A lap megkérdezte Sebestyént, aki azt mondta: „Néztem a műsort, hallottam mit mondtak, nagyon röhögtem! De nem igaz, hogy nem küldtem üzenetet, dehogynem! Csak nem személy szerint nekik, hanem a műsor főszerkesztőjének írtam, hogy drukkolok az egész stábnak. Tudom, milyen emberfeletti munkát végeznek, és szorítok értük.”
  • A Pénzcentrum kiderítette, hogy Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese mennyiért árulja családi házát. A Lázár Antal építész tervei alapján 2004-ben Ürömön felhúzott ikerházat, melyet Kolosi a legjobb barátjával közösen építtetett, a minimalista stílus jellemzi, és most 189 millió forintos irányáron árulja, mert vissza akar költözni a belvárosba.