Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Bosszúállók 3 új trailere instant libabőrt okoz

A Bosszúállók 3 új trailere instant libabőrt okoz

Az idei San Diego-i Comic Conon a szerencsések már láthattak egy előzetest a jövő tavasszal érkező Bosszúállók: Végtelen háborúból (Avengers: Infinity War), ma pedig megérkezett az első mindenki számára elérhető verzió.

A trailerben feltűnik a Marvel filmes univerzumának szinte összes jófiúja: látható benne a pajzsát maga mögött hagyó és szakállas renegát Amerika Kapitánnyá változó Steve Rogers (Chris Evans); A galaxis őrzői teljes csapata; a félszemű Thor (Chris Hemsworth); az emberi alakot felvevő Vízió (Paul Bettany); akit egy drámai pillanatban Thanos meg akar szabadítani végtelen kövétől; a vele szemlátomást egyre közelebbi kapcsolatba kerülő Skarlát boszorkány (Elisabeth Olsen); a Hulkbuster páncélt újra magára vevő Vasember (Robert Downey Jr.); az új ruciban hálóhíntázó Pókember (Tom Holland); az inkább emberi formában jelen lévő Hulk (Mark Ruffalo); a becsicskuló Loki (Tom Hiddlestone); a kiszőkült Fekete Özvegy (Scarlett Johansson); a rehablitált Tél katonája (Sebastian Stan); az ismeretlen csatlósokkal küzdő Fekete Párduc (Chadwick Boseman) és Sólyom (Anthony Mackie) és természetesen maga Thanos (Josh Brolin), az epizód főganéja, aki remélhetőleg nem lesz annyira kétbites karakter, mint Az Igazság Ligája antagonistája, Steppenwolf:

A film a Jim Starlins által írt 1991-es Végtelen hatalom című képregényén alapszik, amit az előző két Amerika Kapitány-film, A tél katonája és a Polgárháború direktorai, Anthony Russo és Joe Russo rendeznek.

A film 2018. április 26-án kerül a mozikba.