Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Simicska Lajos is beszállt a nemzeti konzultációba

Simicska Lajos is beszállt a nemzeti konzultációba

Orbán egy geci – írta ki Simicska Lajos több, Soros Györgyről szóló nemzeti konzultációs plakátra.

Simicska Lajos ismét festékszórót ragadott: ezúttal Budapestről Veszprémbe tartva három nemzeti konzultációs plakátra írta fel a csaknem három évvel ezelőtti, G-napon elhíresült mondatát: “Orbán egy geci” – a 444.hu képeket is közzétett az akcióról.

“Ne hagyjuk szó nélkül!” – nem hagyta Forrás: 444.hu

Ezzel Orbán Viktor egykori harcostársa, ma már ellensége beszállt a Soros Györgyről szóló nemzeti konzultációba. Ha nem is a hagyományos módon, de ő is egyike annak a csaknem kétmillió embernek, aki válaszolt a Fidesz legújabb akciójára.

Fidesz: Simicska orvosi eset

Azzal kapcsolatban, hogy Simicska Lajos keddre virradóra nemzeti konzultációs plakátokat firkált össze, Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője úgy reagált: “Simicska Lajos orvosi eset, és innentől kezdve nem nekünk kell foglalkozni vele”.

Nem a sajátját rongálta

Simicska ezúttal nem a saját plakátjait fújta le – tudta meg a Zoom.hu, mivel a vállalkozó érdekeltségébe tartozó hirdetőcégek egyetlen ilyen kormányzati hirdetésnek sem adtak teret. Ez viszont azt is jelenti, hogy mivel más tulajdonában okozott kárt,

könnyen lehet, hogy rendőrségi ügy lesz belőle, ha a plakátok tulajdonosa feljelenti.

A Zoom.hu is megírta, hogy október elején Simicska Lajos egy éjszaka saját kezűleg több, a hirdetőcége tulajdonában álló reklámoszlopra írta fel, hogy “Orbán egy geci”, mire rendőrök igazoltatták. Az eset a lakóhelyén, Veszprémben történt.

Simicska Lajos első plakátfestő akciója Forrás: Helyi Válasz Facebook-oldala

Veszprémben másnapra valaki átfestette a feliratokat, mire Simicska Lajos fia, Ádám is ecsetet ragadott, és visszafestette a mondatot a hirdetőoszlopokra. Simicska Ádám ezt meg is osztotta a Facebook-oldalán azzal címmel, hogy: „Hajrá apa!”

Most sem hagyta szó nélkül Simicska Ádám apja akcióját, és a Facebookon annyit üzent: “Elindult a konzultáció!:-)”