Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megölhette feleségét és annak testvérét, majd magával is végzett

Megölhette feleségét és annak testvérét, majd magával is végzett

A 29 éves amerikai férfi holttestére egy kocsiban találtak rá. Messzire utazott a kettős gyilkosság helyszínétől.

Holtan találtak egy férfit az egyesült államokbeli Arkansas-ban, akit azzal gyanúsítottak, hogy megölt egy női testvérpárt Indianapolis-ban. A rendőrség szerint megölte magát – írja a CBS News a WTTV-re hivatkozva.

Cassie Brandon őrmester elmondta, hogy vasárnap bukkantak rá a 29 éves Darrel Jackson holttestére egy kocsiban, Jonesboro városában. Feltehetően fejbe lőtte magát.

Jacksont egy kettős gyilkosság, a 20 éves Meredith Opel és nővére, a 27 éves Mallory Jackson halála ügyében akarták kikérdezni a nyomozók Indianapolis-ban. Darrel Mallory Jackson férje volt – mondta Chris Wilburn a város rendőrségétől.

Wilburn szerint a halott testvérpárt pénteken találták meg sérülésekkel a testükön, de a haláluk pontos okát még nem határozták meg.

A hatóság úgy hiszi, hogy Darrel Jackson végzett a nővérekkel pénteken, a hátsó udvarban hagyta az autóját, majd elszökött Arkansasba, ahol öngyilkos lett. A helyszínen egy lőfegyvert találtak.

A rendőrség azt is közölte, hogy nemrég családi veszekedéshez riasztották a járőreiket Indianapolis-ban, akik felvilágosították az érintetteket, hogyan kérhetnek védelmet. Arról nem árultak el többet, hogy kaptak-e korábban is bejelentést a helyszínről.

Mindkét áldozat a Roncalli Gimnáziumban érettségizett, Opel a Dél-Indianai Egyetem hallgatója volt, politikatudományt és szociológiát tanult. Mallory Jackson egy idősek otthonában volt ápoló, egyetlen lánya maradt árván.

A nyomozók most igyekeznek kideríteni, hogy Darrel Jackson a gyilkosság után miért utazott Jonesboróba, 450 kilométerre Indianapolis-tól.