Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Harry herceg elárulta, mivel csavarta el menyasszonya fejét

Harry herceg elárulta, mivel csavarta el menyasszonya fejét

Nem a csillogás, a pénz vagy a hercegnői cím vonzotta Meghan Markle-t, hanem valami sokkal hétköznapibb dolog.

Sőt, már annyira hétköznapi, hogy inkább unalmasnak mondható. Merthogy a brit királyi trón ötödik várományosa nem káprázatos randikat vagy a hercegi sármját vetette be gyönyörű kedvesénél, hanem – most figyeljen:

a főzőtudományát és a tévé előtti lustálkodást.

Kiderült, hogy a pár nem akarta nagy dobra verni a viszonyt, ezért drága vacsorák, fényűző partik, mesés utazások és nyilvános szereplések helyett inkább otthon ült és egyfajta “fordított sorrendben” építgette a kapcsolatát sziklaszilárddá.

A 33 éves herceg, aki a katonaévei előtt nagy bulihuligán hírében állt, azt mondta, neki ez az egyszerű receptje egy erős párkapcsolathoz, és erre biztat másokat is.

Így volt lehetőségünk arra, hogy jobban megismerjük egymást olyan emberek nélkül, akik állandóan csak a mobiljukon lógnak

– magyarázta Harry, aki azt is elárulta, hogy Meghannel rengeteget fetrengtek a kanapén és ahelyett, hogy drága éttermekbe jártak volna, inkább közösen, maguknak főztek vacsorákat. Ezáltal sokkal közelebb kerültek egymáshoz – tette hozzá a herceg.

A jegyespár felfedte azt is, hogy a közeljövőben tervezik a családalapítást. A csattanó pedig nem lehetne más, mint a lánykérés körülménye: Harry ugyanis a nagy kérdést, térdre ereszkedve

csirkesütés közben tette fel.