Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hős kóbor kutya mentett meg egy nőt egy rablótól az utcán – videó!

Hős kóbor kutya mentett meg egy nőt egy rablótól az utcán – videó!

A négylábú, miután elzavarta a csibészt, visszatért az áldozathoz, hogy megnézze, jól van-e.

Biztonsági kamera rögzítette a pillanatot, mikor egy kóbor eb megkergetett egy rablót, aki egy védtelen nőre támadt az utcán – számolt be a The Sun.

A felvételen az látható, hogy a bűnöző követi áldozatát, majd a földre kényszeríti. Közben a közelükben üldögélő, négy lábon járó igazságosztó felméri a terepet, majd akcióba lép.

Jól látni, hogy az eb már akkor megsejti a rabló tisztességtelen szándékait, amikor elsétál mellette. A támadást követően a kutyus azonnal a helyszínre rohan és fele is kap a férfi bokájába, akinek nincs más választása, mint menekülőre fogni.

Hihetetlen, de a rövid kergetés után sem ér véget a történet: a kutya visszapillant a reszkető nőre, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e vele.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a videó hol készült, de a lap szerint óriási sikere van a Facebookon, amin nem is csodálkozunk. Több hozzászóló azonnal örökbe akarja fogadni a hős blökit.

UPDATE:

Időközben kiderült, hogy az eset Podgoricában, Montenegró fővárosában történt.